Hvad er fysiurgisk massage?

 

Fysiurgisk massage: 

Er en massageform, der går i dybden og afhjælper de spændinger, der måtte være i de pågældende muskler. Massagen bruges også ofte til forebyggelse af spændinger i muskelvæv pga. blandt andet overbelastning og stress.
Triggerpunkter kan være en del af behandlingen ved fysiurgisk massage. Her bearbejder man "ømme punkter / myoser" på kroppen enten ved tryk eller udstræk af musklen med et aktivt triggerpunkt.
Fysiurgisk massage afhjælper bl.a. skulder-/nakkeproblemer, iskiasproblemer, hovedpine, musearm etc.

Fysiurgisk massage er blevet en populær behandlingsform også i det vestlige samfund. Vi er blevet mere opmærksomme på, at vores velvære hænger sammen med forebyggelse af smerter og skader - og effektiv behandling, hvis de alligevel opstår.
Bearbejdelsen af muskler og stimulation af vævet medvirker til at udrense systemet og fjerne giftige affaldsstoffer. Desuden opnås en større bevægelighed i kroppen og dens led.

Veludført professionel massage giver helt utrolig fysisk og psykisk velvære.😀

Krop og sjæl hører sammen, og bearbejdelse af kroppen giver velvære, livsenergi og positiv følelsesmæssig aktivitet.🙃

Fysiurgisk massage kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Det fysiske velvære har en positiv afsmittende effekt på den daglige funktion, og resultatet er ikke alene en bedre fysisk funktion, men også en øget selvaccept - prøv selv!
🙂

Kommentarer

23.07.2014 13:45

Gitte

Også for gravide?

25.07.2014 09:47

maria isaksen

Hej Gitte. Ja graviditetsmassage.