Terapeutisk laserbehandling med Powerlaser.

Hvad er laserterapi?

Laserterapi er koncentreret  energi til den naturlige heling. Laserlys trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyser og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Dermed forstærkes helingsprocessen og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter således kroppens egne naturlige funktioner og hjælper dem til at ske langt hurtigere.

 

 Der er 2 behandlingsområder:

Dybde: alt under hudoverfladen. Fast kontakt : aku-punkter, triggerpunkter, muskler,sener, bindevæv.

Overflade: alt i selve hudoverfladen. Ingen kontakt: åbne sår, eksem, psoriasis, acne, herpes simplex.

 

Hvad gør laser ikke?  Ingen virkning på optimalt fungerende celler. Det virker kun, når der er noget galt. Laser virker ved at give energi til de celler, der mangler energi.

Hvad gør laser?  

Forøger celleaktiviteten, dannelsen af kollagent væv, blodgennemstrømningen, tilfører energi til cellerne og derved forøger den naturlige helingsproces. Kroniske skader begynder at hele op og immunforsvaret bliver mobiliseret til at bekæmpe baktierier, vira og svamp. Laserterapi dæmper alle symptomer ved inflammation, specielt hævelse og smerte og stimulerer dannelsen af endorphin.

 

 

Behandlingsreaktioner: Kan fremkomme i form af en opblussen af symtomer ved behandling af kroniske problemer, grundet frigivels af affaldsstoffer. disse forsvinder i løbet af 12-48 timer og kan afhjælpes ved at drikke rigeligt med vand.

 

Ring gerne og hør nærmere 🙂