Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage: 

Er en massageform, der går i dybden og afhjælper de spændinger, der måtte være i de pågældende muskler. Massagen bruges også ofte til forebyggelse af spændinger i muskelvæv pga. blandt andet overbelastning og stress.
Triggerpunkter kan være en del af behandlingen ved fysiurgisk massage. Her bearbejder man "ømme punkter / myoser" på kroppen enten ved tryk eller udstræk af musklen med et aktivt triggerpunkt.
Fysiurgisk massage afhjælper bl.a. skulder-/nakkeproblemer, iskiasproblemer, hovedpine, musearm etc.

Fysiurgisk massage er blevet en populær behandlingsform også i det vestlige samfund. Vi er blevet mere opmærksomme på, at vores velvære hænger sammen med forebyggelse af smerter og skader - og effektiv behandling, hvis de alligevel opstår.
Bearbejdelsen af muskler og stimulation af vævet medvirker til at udrense systemet og fjerne giftige affaldsstoffer. Desuden opnås en større bevægelighed i kroppen og dens led.

Veludført professionel massage giver helt utrolig fysisk og psykisk velvære.😀

Krop og sjæl hører sammen, og bearbejdelse af kroppen giver velvære, livsenergi og positiv følelsesmæssig aktivitet.🙃

Fysiurgisk massage kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger kan give. Det fysiske velvære har en positiv afsmittende effekt på den daglige funktion, og resultatet er ikke alene en bedre fysisk funktion, men også en øget selvaccept - prøv selv!
🙂

Kommentarer

Gitte

23.07.2014 13:45

Også for gravide?

maria isaksen

25.07.2014 09:47

Hej Gitte. Ja graviditetsmassage.

Seneste kommentarer

22.08 | 08:27

Jeg kan varmt anbefale Maria. Jeg får massage for smerter i nakke, lænd og kraniosakral i forbindelse med migræne og hjernerystelse, oplever hurtigt lindring. En utrolig dygtig og empatisk behandler

11.08 | 08:38

Jeg kom ved Maria i 2016 der fik jeg kraniosakral og det hjalp på mine smerter og her 2017 havde jeg en iskasnerve der sad i klemme og 1 behandling ved Maria og det var væk fantastisk 👍👍👍

25.05 | 08:58

Og en ny fast kunde

25.05 | 08:56

Maria tog mig ind akut og hjalp med en låst skulder/arm. Hun fik løst godt op og allerede dagen efter blev armen bedre. Efter 2. behandling er armen nu næsten sig selv. De bedste anbefalinger herfra

Del siden